Verkopen

Wij leggen u graag uit hoe wij uw woning of bedrijfspand kosteloos verkopen!

Woning of bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Wilt u uw woning verkopen zonder makelaar? In tegenstelling tot een reguliere makelaar zijn er bij RD Vastgoed geen kosten verbonden aan de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Onze bemiddelingskosten worden namelijk in rekening gebracht aan de kant van de koper en zo bespaart u op de kosten van een verkoopmakelaar. Een makelaar rekent een courtage voor de bemiddeling bij de verkoop. Soms is dit een vast bedrag en soms een percentage van de verkoopprijs.

U bepaalt de verkoopprijs
Door uw woning of bedrijfspand niet via de makelaar te verkopen heeft u de mogelijkheid om zelf uw verkoopprijs te bepalen. Wanneer u kiest om uw woning of bedrijfspand via RD Vastgoed te verkopen wordt uw woning of bedrijfspand aangeboden in een uitgebreid netwerk van privé-investeerders. Zij zijn er van op de hoogte dat er niet te onderhandelen valt over de verkoopprijs.  
Geen financiering onder voorbehoud
In ruim 90% van de gevallen wordt uw woning of bedrijfspand verkocht zonder financiering onder voorbehoud. Hierdoor voorkomt u de mogelijkheid dat kopers hun financiering (hypotheek) niet rond krijgen en u uw woning of bedrijfspand opnieuw moet aanbieden.
Geen mediakosten
Aan de verkoop van uw woning of bedrijfspand zijn geen mediakosten voor het maken van foto’s of het maken van een verkoopbrochure en advertentie verbonden. Deze kosten kunnen bij de reguliere makelaar al snel oplopen tot €750,-. Foto’s gemaakt met uw mobiele telefoon zijn voldoende om de woning aan te bieden binnen ons netwerk.  
Kortere looptijd
Mits de verkoopprijs realistisch is, is het binnen ons netwerk gebruikelijk dat wij binnen vijf werkdagen een potentiële koper hebben gevonden. Uiteraard bepaalt u zelf de opleverdatum.

Wij leggen u graag uit hoe wij werken!

Wat u van ons kunt verwachten
  • Persoonlijke begeleiding door het gehele verkoopproces
 
  • Snelle verkoop van uw woning
 
  • Ondersteuning bij het opstellen van de verkoopovereenkomst
 
  • Volledige transparantie
 
  • Geen onverwachte kosten
 
  • Een professionele partner
 
  • End-to-end service

Meld vrijblijvend uw woning aan